Amager Esport er oprettet i efteråret 2019 på initiativ af Fremad Amager, B1908, Københavns Kommune og Sundby Idrætspark med støtte fra DGI, DBU og frivillige som brænder for esport.
Esport er i rivende udvikling og målet er at skabe et fællesskab for børn & unge som har en passion for esport på alle niveauer.

 

Klubben er for dig, som ønsker at dyrke din interesse og evt. passion for esporten i København.

Du har frihed til at dyrke esporten under synlige og ordnede rammer, og skabe forbindelse med andre interesserede primært på din egen alder, men også i flere aldersgrupper. Vi værner om vores nærmiljø, og bidrager med aktiviteter i det omfang det er muligt.

Hvis du går med store drømme om den professionelle scene i Esporten, vil Amager Esport være et oplagt sted for dig at starte. Her modtager du kyndig råd og vejledning i forhold til dit næste skridt i retning mod en professionel kontrakt.

 

Hvis du spiller for Amager Esport bidrager du også til synliggørelsen af Esporten i København, med dit bidrag og engagement sikrer du også at Esporten har en fremtid i København, i Danmark og derfor også en fremtid for dig.

I øjeblikket søger vi trænere, til at udvide vores spil udvalg - Måske er det dig?

Vores samarbejdspartnere