Om Amager Esport

Amager Esport er oprettet i efteråret 2019 på initiativ af Fremad Amager, B1908, Københavns Kommune og Sundby Idrætspark med støtte fra DGI, DBU og frivillige som brænder for esport.
Esport er i rivende udvikling og målet er at skabe et fællesskab for børn & unge som har en passion for esport på alle niveauer.

Det er foreningens formål at udbrede samt fremme interessen og forståelsen for esport ved at skabe rammer for et fællesskab, såvel esportsligt som kulturelt.

At skabe et værested for esports interesserede unge, i København, hvor de kan dyrke deres lidenskab under synlige og ordnede rammer, samt skabe forbindelse til og løfte, udfordrede og særligt udsatte børn og unge i nærmiljøet.

Vi skal tiltrække, samle og udvikle talenter til esporten i København.

For at styrke esporten både lokalt men også nationalt, skal vi synliggøre esporten i København, ikke alene via talentudvikling, men også ved at afholde forskellige former for arrangementer der både bærer præg af turneringer, foredrag og general oplysning om esport.

At samle og udvikle en række stærke træner og leder kræfter i foreningen som kan styrke struktureret dyrkelse af gaming og esport.

I øjeblikket søger vi trænere, til at udvide vores spil udvalg - Måske er det dig?

Vores samarbejdspartnere

Ønsker du at støtte os og derved foreningslivet på Amager?
Brug kontaktformularen og tag kontakt til os - Vi glæder os til samarbejdet!