Så er Amager Esports anden sæson godt afsluttet og vi glæder os fantastisk meget til at åbne den nye sæson fra den 17. januar.

I den nye sæson, er vi så heldige, at Sundby hallen bliver renoveret. Det er et arbejde der allerede er i gang nu og som afsluttes omkring 1 maj, hvor vi får nye og flotte lokaler til Esport 🙂 

Mens renoveringen foregår, kan vi ikke være i hallen og derfor har vi indgået et samarbejde om at træne i Sundby Algård fritidsklub. De har et stort og super lækkert lokale, der allerede er testet af, ved finalen i DGI ligaen, som blev afgjort internt mellem Bears og Cobras, i en tæt og spændende kamp.

Til første træningsdag, i det nye år, mødes vi i Sundby Algård, Jens Warmings Vej 77, som ligger ca. 500 meter fra hallen. (se billederne fra lokalet)

I denne sæson deltog Amager Esport for første gang i DGI ligaen. Dette betyder nu, at vi skal have opsat et pokal skab i de nye lokaler, da vi efter stor succes over hele linjen, toppede indsatsen med hele to mesterhold, Staff og Cobras, tillykke. 

Alle resultater kan ses her:  https://app.esportligaen.dk/organisation/3507

God jul og godt nytår, vi ses i Algården i det nye år,

Amager Esport