BLIV FRIVILLIG TRÆNER ELLER LEDER

Har du lyst til at prøve at være træner for andre glade esports udøvere? Kunne du tænke dig at udvide dine kompetencer med gode rammer og godt fundament skabt af DGI og vores trænere til at blive en alsidig og stærk leder og instruktør?

Amager Esport vil give dig muligheden for at få al denne udvikling med mulighed for endnu mere fleksibilitet som frivillig i klubben. Vi er alle sammen frivillige og gør dette for hobbyen, passionen og i frivillighedens tegn for at gøre ikke mindst andre, men også os selv gladere for fællesskabet vi danner.

Vi kræver ikke du har den helt store baggrund i esport. Det eneste vi vil have fra dig er dit gåpåmod og åbne sind for læring som du kan få og give til vores medlemmer. Det eneste vi virkelig vil sætte krav på er følgende.

  • Du er ansvarlig og svare når du kan til forældre, trænere og ledere der kontakter dig.
  • Du kan tage dig af enten børn/unge eller voksne medlemmer som et omdrejningspunkt af holdet/afdelingen du må enten assistere eller stå for.
  • Trænere: Du kan bruge mindst 2 timer om ugen fysisk på træning (ikke inkl. rejsetid frem og tilbage fra vores træningslokaler) med 1 times forberedelse for at give vores medlemmer kvalificeret træning. (Du behøver ikke kunne det fra starten, men det et krav hvis du skal have dit eget hold)
    Ledere: Du kan bruge mindst 4 timer om ugen på din afdeling, trænere, medlemmer og potentielle nye medlemmer og trænere.

Skriv til mail@amageresport.dk

Vores samarbejdspartnere